Kaspersky VPN översikt

Kaspersky VPN Secure Connection döljer din verkliga plats och krypterar all data som skickas och tas emot av din Mac. Du kan installera Kaspersky VPN på stationära datorer, laptops och mobila enheter som kör Microsoft® Windows®, macOS, Android™ eller iOS™. Du kan använda Kaspersky VPN för olika typer av nätverksanslutningar, till exempel, Wi‑Fi, lokala internetanslutningar eller USB-modemanslutningar.

Obs! Du finner information om funktioner och förbättringar av aktuella och tidigare versioner av programmet på App Store.

Ge inte upp din integritet på internet

Offentliga Wi‑Fi-nätverk kan ha dåligt skydd om till exempel ett sådant nätverk använder ett sårbart krypteringsprotokoll. Kaspersky VPN etablerar en krypterad säker anslutning till webbplatser som du besöker så att inga hackare kan plocka upp dina krypterade data.

Välj den optimala rutten till webbplatserna du besöker

När du använder Kaspersky VPN kan du välja en VPN-server och framstå som en besökare från ett annat land på internet. Du kan även titta på programmen oavsett regionslåsningar.

Låt Kaspersky VPN skydda osäkrade anslutningar automatiskt

Du kan ställa in programmet till att starta VPN automatiskt när du ansluter till osäkra Wi‑Fi-nätverk.

Låt Kaspersky VPN skydda din anslutning automatiskt

Du kan ställa in programmet till att starta VPN automatiskt när du startar din Mac.

Skydda din data om din säkra anslutning förloras

Du kan använda Kill Switch för att se till att program stänger av internetanslutningen automatiskt om din VPN-anslutning förloras.

Se även

Välj en VPN-server

Skydda din anslutning mot ett oskyddat Wi‑Fi-nätverk

Aktivera VPN-anslutning

Skydda din data om din säkra anslutning förloras